Koji brend kampera kupiti? 3 najboljih i 3 najgorih proizvođača kampera

Greg Sanders/ October 3, 2020

Planirate da kupite kamper? Štedite novac mesecima i konačko ste skupili dovoljno novca da sebi priuštite ono što ste oduvek želeli? Sjajno. Najgore što u ovom trenutku može da se desi je da sav Vaš novac prokockate kao pogrešan tiket u kladionici. NE. Nemojte to raditi. Pažljivo istražite pre svake kupovine. Nikako nemojte uzeti onaj najjeftini koji Vam se čini kao najbolja ponuda. Pročitajte ovaj vodič i na osnovu njega kupite onaj koji Vam se najviše dopada.

Airstream

Jedan od najboljih svetskih brendova za kampere. Zato što ovaj brend je poznat već desetinama godina i svoju reputaciju su stvorili kao inovativan brend. Prikolice su im lagane, jednostavne i cene su i više nego korektne. Nećete imati nikakvih problema. Možda u startu je malo veća investicija ali generalno servisi su povoljni. Airstream modeli su u startu bili orijentisani na osnovne funkcionalnosti ali su iz godine u godinu sve više napredovali. Moderan i atraktivan dizajn su veliki bonus, ali inovativnost koja i pažnja koju usmeravaju na detalje je najprestižnija. Airstream je sigurno pogodak.

Airstream model 2020.

Dutchmen

Dutchmen je sinonim za pouzdanost. Iako im dizajn nije nešto preterano atraktivan, ako kupite ovaj kamper znate da ste mirni narednih 100 godina. Prenosićete ga sa kolena na koleno. Kamperi su im uglavnom od alumijuma, i zato su sjajni za sve vrste terena. Lagani su a opet nude visoku dozu komfora. Postoje razne veličine, fukncionalnosti i može se uklopiti u skoro svaki budžet.

Forest River

Ovo je više onako grupacija odnosno holding brendova, gde jedna firma drži nekoliko brendova kampera. Coachmen je najpoznatija koju su kupili 2008 godine koja se bazira na preko 50 godina inovacija u kamperima i reklamirali ga kroz marketing kao tradicionalni brend. Postoji više vrsta kampera i sigurno ćete uspeti da nađete neki koji vama odgovara.

Gulfstream – NE

Nikako ne kupujte ovaj brend. Gulfstream je nekada imao ok reputaciju u poslednjih nekoliko godina dobijali su masovno zalbe na kvalitet i na pukotine koje izazivaju curenje. Ovo ne želite da Vam se desi na kampovanju. Ionako imate ograničene rezerve vode, čuvajte ih. A zamislite tek ako počne kiša i kreće da Vam upada voda u kamper? Neka hvala.

IZBEGAVATI

Fleetwood – NE

Još jedno razočarenje. Fleetwood je nekada imao besprekornu reputaciju, ali manjak inovacije i napretka u poslednjih nekoliko godina ju je načisto uništio. Neatraktivan dizajn, jeftin enterijer i astronomske cene popravke su ga bacile u jako negativnu zonu. Brzo se kvari, a skupo popravlja. Nadrljali ste ga po isteku garancije.

Hurricane – NE

Hurricane je relativno nov brend na RV sceni. Neko je ulozio gomilu para i mislio da se bez neke muke obogati preko RV-a. E pa ne ide to tako. Neki kazu da se brzo kvari, da se u nove RVove ugrađuju polovni delovi, neki kazu da im garancija ne važi svuda, a plus se javlja još milion problema. Od svih brendova ovde, ovaj izbegavati u širokom luku. Ako kupite ovaj brend, očekujte da ćete se više voziti rent a car-om nego kamperom. Niko ne želi kvarove na kampovanju. Ako Vam je NEKADA potrebna pouzdanost, to je prilikom kampovanja.

Categories

Good Luck Chuck!

If you want to try out your luck definitely visit the top betting site ever!

Kvar prilikom kampovanja?

Ukoliko Vam se ikada pokvari kamper prilikom kampovanja – tu je EKO rent a car Beograd koji za svega 30 minuda dolazi do Vaše lokacije. Pozovite nas!

Kladi se na najbolje kampere

Uživaš u kampovanju i voleo bi ponekad da se kladiš na omiljene kamp timove? Kod nas imaš uživo klađenje na najbolje kamp timove na svetu!

Imaš kampere koje želiš da iznajmljuješ drugima?

Kod nas preko najboljeg marketinga možeš svoje kampere da iznajmljuješ drugim licima i tako zaradiš novac. Probaj još danas!

Every Hairdresser’s Dream

Make your dreams of finding the perfect Japanese scissors come true. Call the best distributer now – LA Shears!

Perfect mixture for the perfect vehicle

Give your engine a nice touch with ls3 intake, ls3 intake manifold that will deliver the perfect fuel/air mixture. Learn about it more!

Oil your Harley Davidson for the smoothest rides!

If you want the best performance out of your car, make sure you check out the definitive buyer’s guide on the best oil for Harley Davidson Motorcycles!

You have been hurt in a car crash?

Looking for a car accident lawyer? Hire the best Chicago car accident lawyer!

Looking for a developer? It’s never been easier to find one.

Your business has a unique value to offer. That’s how you create value for customers. Expert Drupal development from ExeQut gives your company the ultimate competitive advantage. Our Drupal development services allow you to delight customers and gain their lifelong loyalty!